Transport Public SA va ofera multiple servicii

Transport Urban de Calatori

Autogara Nord Focsani

Service Tahograf ITP

 

Magazin Piese Auto

 

Cine suntem?

Suntem Transport Public SA Focsani, cei care iti asigura transportul in tot orasul, o societate comerciala cu capital de stat, actionar unic fiind Consiliul Local al municipiului Focsani.

SC Transport Public SA Focsani are ca obiect de activitate principal transportul public local de persoane pe raza municipiului Focsani si in localitatile Golesti, Campineanca si Mandresti.

Regulament de calatorie

Pentru a calatori cu mijloacele de transport ale S.C. Transport Public S.A. orice cetatean trebuie sa detina o legitimatie de calatorie valabila (bilet ,  abonament sau orice alta legitimatie de transport  valabila). Copiii cu varsta sub 5 ani pot sa calatoreasca gratuit.

Biletul da dreptul la o singura calatorie, fara intrerupere, numai in vehiculul in care a fost eliberat. Abonamentele si legitimatiile de calatorie se vor folosi numai in conditiile pentru care au fost eliberate. Biletele de calatorie, abonamentele sau legitimatiile de calatorie nominale nu sunt transmisibile .

Contact

  autogara : 0237-614.661

dispecerat transport public Focsani : 0733.730.900

  secretariat : 0237-223.501 ; fax : 0237-221.901

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Str. Marasesti 72, Focsani, Vrancea, Romania