Transport Public SA va ofera urmatoarele servicii

Transport Urban de Calatori

Autogara Nord Focsani

Service Tahograf ITP

 

Magazin Piese Auto

 

Cine suntem?

SC Transport Public SA Focsani este operatorul de transportul public local de persoane al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "METROPOLITAN TRANS".

Astfel prestam serviciul de transport in Municipiul Focsani si comunele limitrofe acestuia : Golesti, Campineanca, Milcovul, Gologanu, Rastoaca si Vanatori.

Regulament de calatorie

Pentru a calatori cu mijloacele de transport ale S.C. Transport Public S.A. orice cetatean trebuie sa detina o legitimatie de calatorie valabila (bilet ,  abonament sau orice alta legitimatie de transport  valabila). Copiii cu varsta sub 5 ani pot sa calatoreasca gratuit.

Biletul da dreptul la o singura calatorie, fara intrerupere, numai in vehiculul in care a fost eliberat. Abonamentele si legitimatiile de calatorie se vor folosi numai in conditiile pentru care au fost eliberate. Biletele de calatorie, abonamentele sau legitimatiile de calatorie nominale nu sunt transmisibile .

30
Mar2021

Anunt program de circulatie comuna Vanatori

Anunt program de circulatie Din data de 01.04.2021 se va relua transportul public local pe traseul nr.23 : Gara - Petresti - Vanatori - Jorasti...

01
Mar2021

Anunt program de circulatie RASTOACA

Anunt program de circulatie RASTOACA Din data de 01.03.2020 se va relua circulatia pe traseul nr.22 : GARA - CENTRU - RASTOACA. Detalii cu privire...

Contact

  autogara : 0237-614.661

dispecerat transport public Focsani : 0733.730.900

  secretariat : 0237-223.501 ; fax : 0237-221.901

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Str. Marasesti 72, Focsani, Vrancea, Romania