Transport Public SA va ofera urmatoarele servicii

Transport Urban de Calatori

Autogara Nord Focsani

Service Tahograf ITP

 

Magazin Piese Auto

 

Cine suntem?

SC Transport Public SA Focsani este operatorul de transportul public local de persoane al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "METROPOLITAN TRANS".

Astfel prestam serviciul de transport in Municipiul Focsani si comunele limitrofe acestuia : Golesti, Campineanca, Milcovul, Gologanu, Rastoaca , Vanatori si Vartescoiu - sat Olteni.

Regulament de calatorie

Pentru a calatori cu mijloacele de transport ale S.C. Transport Public S.A. orice cetatean trebuie sa detina o legitimatie de calatorie valabila (bilet ,  abonament sau orice alta legitimatie de transport  valabila). Copiii cu varsta sub 5 ani pot sa calatoreasca gratuit.

Biletul da dreptul la o singura calatorie, fara intrerupere, numai in vehiculul in care a fost eliberat. Abonamentele si legitimatiile de calatorie se vor folosi numai in conditiile pentru care au fost eliberate. Biletele de calatorie, abonamentele sau legitimatiile de calatorie nominale nu sunt transmisibile .

Contact

  autogara : 0237.614.661 ;  0733.730.900 

dispecerat transport public Focsani : 0337.118.632

  secretariat : 0237-223.501 ; fax : 0237-221.901

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  ; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Str. Marasesti 72, Focsani, Vrancea, Romania